Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Annonsere hos oss?

Ønsker du å annonser på nettsidene til Mage-tarmforbundet eller i Fordøyelsen? 

Her får du en kort introduksjon om oss, nøkkeltall og hvordan du kan annonsere hos oss.

I tilegg til annonsører er vi alltid på jakt etter nye, gode medlemsfordeler til våre medlemmer - samt sponsing av arrangementer i form av både økonomisk støtte og produkter. 

For videre informasjon og for priser ta kontakt med Mads Johansson: mads.johansson@magetarm.no
 

Kort om medlemmer, nettside og SoME
Mage-tarmforbundet er en landsomfattende organisasjon for de som har en diagnose knyttet til fordøyelsessystemet. Vi har 4200 medlemmer og er i hovedsak drevet av frivillige pasienter og pårørende, organisert i lokallag landet over, i tillegg til den sentrale administrasjonen.

Bredt sykdomsbilde
Da vi på Facebook spurte våre medlemmer hva de mener beskriver deres hverdag var følgende blant de mest brukte ordene; Magesmerter, muskelsmerter, utmattelse, fatigue, dårlig søvn, diaré, forstoppelse, luftsmerter, dietter, oppblåsthet, sinne, ensomhet og kosthold (deriblant glutenfritt og laktosefritt/melkefritt).

Dette viser et bredt sykdomsbilde som kan være aktuelt for mange annonsører.

 

Mage-tarmforbundet på trykk

Fordøyelsen
Fordøyelsen er vårt medlemsmagasin som sendes ut til medlemmene 4 ganger i året. Magasinet har et opplagstall på 5400 eksemplarer.

Medlemsmagasinet er skrevet av medlemmer, for medlemmer. I tillegg hentes det inn eksterne bidragsytere. Det kan være lege, sykepleier, psykolog, ernæringsfysiolog,fysioterapeut eller sosionom.

I hvert nummer byr vi på fagartikler, intervjuer og medlemshistorier. Vi har egne sider for IBS, reiseskildringer, bokanmeldelser m.m.

Medlemsbladet blir også lagt ut digitalt på magetarm.no under egne medlemssider der medlemmer kan logge seg inn og bla i arkivet av eldre utgaver.

Frister for insendelse av materiell 2021: 

Nr 1 - 08.02.2021
Nr 2 - 10.05.2021
Nr 3 - 16.08.2021
Nr 4 - 25.10.2021

For mer informasjon, ta kontakt med redaktør: redaktor@magetarm.no, koordinator for nettside: miriam.ekelund@magetarm.no og annonser: mads.johansson@magetarm.no

 

Mage-tarmforbundet på nett

lmfnorge.no
På nettsiden magetarm.no ønsker vi å gi informative opplysninger til lesere. På nettsiden kan man laste ned brosjyrer, lese om foreningen, få oversikt over hva som skjer i kalenderen og bli oppdatert med relevante nyheter og personlige blogginnlegg.

SoMe
I sosiale medier blir vi stadig større og vi ser at det er mange som kommenterer, deler og liker, deltar i undersøkelser og trykker på linker som vi legger ut. Da vi spurte våre følgere på Facebook om hvilke ord som beskrev deres hverdag med en fordøyelsessykdom, fikk vi over 900 svar på bare en uke. Det viser til stort engasjement i en sterkt segmentert målgruppe.

Nøkkeltall (September 2018)
Facbook-likes: 6720
Instagram-følgere: 1230
Unike treff pr.mnd*: 16 630
Besøkende pr.mnd*: 29 650

*snitt siste 6 mnd

 

Vil du vite mer om muligheter for annonsering, samarbeid eller sponsing? 

Da vil vi gjerne høre fra deg! Ta kontakt med mads.johansson@magetarm.no

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte Mage-tarmforbundet og vårt arbeid til å melde seg inn i vår organisasjon. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Bli medlem