Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Bli medlem

Innmelding i LMF

Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer (LMF) er en landsdekkende pasientforening for personer med fordøyelsessykdommer og deres pårørende. Meld deg inn og hjelp oss i arbeidet med å spre pålitelig informasjon, støtte forskning, skape møteplasser og kjempe for dine og dine pårørendes rettigheter. Jo, flere medlemmer en er jo større gjennomslagskraft har vi i forhold til  helsepolitisk arbeid. Ditt bidrag er viktig for LMF, og LMF er viktig for deg.

Dersom du er mellom 18 og 34 år, vil du automatisk bli medlem i LMF UNG

Priser medlemsskap
Enkeltmedlemskap     kr. 380,- pr. år.
Husstandsmedlemskap   kr. 570,- pr. år *

*Medlemmene må ha samme bostedsadresse. 

Medlemskapet gjelder i ett år f.o.m innmeldingsdato/fornyelsesdato. 

Meld deg inn i LMF

Her finner du våre medlemsfordeler Verv en venn
 

Hva får du som medlem?
 

Informasjon og innsikt

  • Pålitelig informasjon om diagnoser knyttet til fordøyelsessykdommer
  • LMFs medlemsblad, Fordøyelsen, som kommer ut fire ganger i året. Du kan velge å motta medlemsbladet i posten (inkl./tilgang til digital versjon) eller kun få digital tilgang til bladet. 
  • Deltakelse på seminarer, webinarer (seminar via nett), kurs og andre samlinger med tematisk og faglig innhold, både med og uten tilknytning til spesifikke diagnoser.
  • Jevnlige nyhetsbrev
  • Mulighet for å kontakte FFOs rettighetssenter

Trygghet og samhold

  • LMFs dokort som gir deg lettere tilgang til offentlige toaletter og som fungerer som en informasjonskort du kan medbringe i forbindelse med reiser o.l.
  • Tilhørighet til et lokallag og som gir deg tilgang til et unikt nettverk av mennesker som deler av sin erfaring, både som pasient og pårørende
  • Stort støtteapparat som har lang og bred erfaring med å leve med fordøyelsessykdom. Om du ønsker har du mulighet for å bidra som frivillig eller bli en likeperson.
  • Mulighet til å delta på ungdomssamlinger, familiesamlinger, voksensamlinger, medlemsmøter og skravlekvelder, for både pasienter og pårørende

Rabatter og medlemsfordeler

  • Tilgang til medlemssiden Min Side hvor du finner rabatter og medlemsfordeler, samt videoopptak av medlemsarrangementer og Fordøyelsen- og EFCCA-magasiner i digitale utgaver.


​Vil du lese mer om hvordan LMF jobber for fordøyelsessyke og deres pårørendes interesser? Les mer i vårt prinispprogram

Vi håper du vil bli medlem i LMF!

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF