Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsartikkel

Har du opplevd stengt toalett på toget?
Har du opplevd stengt toalett på tog? Vi ønsker oss gjerne bilde/film av det stengte toalettet, informasjon om hvilken strekning det er snakk om, samt dato og klokkeslett for når toalettet var stengt.

Har du opplevd stengt toalett på toget?

Vi ønsker å få en bedre oversikt over hvilke togstrekninger i Norge som holder toalettene sine stengt.

Publisert: 24.06.2024

Vi i Mage-tarmforbundet har fått tilbakemeldinger fra medlemmer om toaletter som holdes stengt på enkelte togstrekninger i landet. Vi ønsker nå å få en bedre oversikt over omfanget og hvilke strekninger det er snakk om. Dette så vi kan jobbe for å få slutt på praksisen om stengte toaletter på tog.

Dersom du nylig har opplevd at toalettet er stengt på toget, eller du opplever dette i løpet av de neste par månedene, ønsker vi gjerne at du tar kontakt med oss. Vi ønsker oss gjerne bilde/film av det stengte toalettet, informasjon om hvilken strekning det er snakk om, samt dato og klokkeslett for når toalettet var stengt. Ta kontakt med oss på e-post post@magetarm.no.

Mage-tarmforbundet klagde i 2021 inn kollektivselskapet AtB til Diskrimineringsnemda, etter at de stengte toalettene på sine langdistansebusser. Vi vant saken og AtB ble felt for diskriminering, og de ble tvunget til å åpne sine toaletter. Vi mener det er like diskriminerende å stenge toalettene på togene. Vi vil vurdere en ny klage til Diskrimineringsnemda, men trenger hjelp fra våre medlemmer med å dokumentere omfanget av problemet.

Vi setter pris på all hjelp, og vil benytte anledningen til å oppfordre alle til å være medlem i Mage-tarmforbundet. Sammen kan vi kjempe for en bedre hverdag for alle med en mage-tarmsykdom. De siste årene har vi vunnet frem i flere saker, noe som ikke hadde vært mulig uten støtte fra våre medlemmer. Jo flere medlemmer vi er, desto sterkere stemme får vi!

Ps! Er du ikke medlem kan du melde deg inn her: https://magetarm.no/bli-medlem

Nyheter

 • Nå kan du se vårens digitale foredrag i ditt eget tempo

  Alle digitale foredrag fra våren 2024, finnes nå tilgjengelig på "Min Side" for alle våre medlemmer.

  Les mer
 • Bli med på høstens ung-treff!

  Sett av helgen 20.-22. september og bli med på høstens ung-treff i Skien Fritidspark! Det vil vær

  Les mer
 • IBS-pasienter fra hele landet søkes til studie

  Tekst: Camilla Thuen stipendiat/klinisk ernæringsfysiolog, Haukeland universitetssjukehus   Ve

  Les mer
Se alle nyheter

Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte Mage-tarmforbundet og vårt arbeid til å melde seg inn i vår organisasjon. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Bli medlem