Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Ung

Har du, eller noen i din familie, en fordøyelsessykdom? Er du mellom 18 og 34 år? Ønsker du å være en del av et fellesskap med samhold og forståelse?

Svarte du ja på spørsmålene over? Da er Mage-tarmforbundet Ung noe for deg!  


Informasjonen om oss finner du på
Mage-tarmforbundet sine nettsider, i Mage-tarmforbundet sitt medlemsblad - Fordøyelsen, på Mage-tarmforbundet sin Facebook-side og på Instagram.

Når du melder deg inn i Mage-tarmforbundet blir du automatisk medlem av Mage-tarmforbundet Ung dersom du er mellom 18 og 34 år. 

Enten du er pårørende eller har en diagnose selv, er du velkommen i Mage-tarmforbundet Ung. 
Hos oss er ingen for friske eller for syke til å være med å bidra!

 

Sydentur og hyttetur
Mage-tarmforbundet Ung arrangerer en årlig, nasjonal samling. Samlingene har tidligere vært både i de norske fjell og i det varme utland.

Tidligere har man på høsten tatt en tur til varmere strøk, der både Hellas og Tyrkia har vært på listen. På nyåret reiser vi gjerne til en hytte på fjellet og nyter en skikkelig god norsk vinter med ski, innekos og andre sosiale aktiviteter.

Informasjon om arrangementer og turer blir lagt ut på vår Facebooksideskrevet om i vårt medlemsmagasin Fordøyelen og legges ut her på hjemmesiden vår.

 

Treff i lokalforeningene
Mage-tarmforbundet Ung har også lokale ungdomsgrupper i en rekke fylker. De lokale ungdomsgruppene har tilbud for ungdom som ønsker å lære mer om egen sykdom, møte andre likesinnede, dele erfaringer eller rett og slett bare ha det gøy sammen med likesinnede uten fokus på sykdommen(e). 

Tilbudet i de ulike fylkene er varierende, men noen fylker har lokale treff fem ganger i året. Informasjon om din lokale ungdomsgruppe finner du under «lokallag» på våre hjemmesider. Har ikke ditt fylke en ungdomsgruppe? Start en da vel! Våre ledere hjelper deg gjerne i gang!
Mage-tarmforbundet har ungdomsgrupper i mange fylker med tilbud for ungdom som ønsker å lære mer om egen sykdom, møte andre likesinnede, dele erfaringer eller rett og slett ha det gøy uten å fokusere på sykdom. Noen fylker har lokale treff ca. to til fem ganger i året.Bli med!
Lyst å være med på det som skjer i Mage-tarmforbundet UNG?
Ønsker du å vite mer om hvordan du kan bidra?
Har du andre innspill til oss?


Ta kontakt med Ungdomslederen eller ditt lokallag, da vel!
Mage-tarmforbundet Ung jobber kontinuerlig med søknader til nye prosjekter og vil gjerne vite hva DU ønsker å delta på. 

 

Kontaktinformasjon
Kontaktinformasjon til våre
lokalavdelinger finner du her


 

Martine Teigen

Ungdomsleder

E-post: ung@magetarm.no
 

Ingrid Marie Heggernes Storheim

Ungdomsrepresentant

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte Mage-tarmforbundet og vårt arbeid til å melde seg inn i vår organisasjon. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Bli medlem