Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Foreldre og barn

Har du et barn med en fordøyelsessykdom og lyst til å snakke med noen i samme situasjon?

I Mage-tarmforbundet har vi flere foreldre i samme situasjon. Foreldrekontaktene er selv foreldre til barn med IBD/IBS, og vi jobber for barn med fordøyelsessykdommer og deres famile. Et viktig arrangement er familiesamlingen hvor hele familien kan være sammen, dele erfaringer og treffe andre i samme situasjon. Av og til har vi med fagpersoner eller eksterne foredragsholdere. Samlingene er nasjonale. 

Det finnes foreldrekontakter i noen distriktslag, og noen arrangerer ulike treff lokalt, både for det syke barnet, søsken og foreldre. 

Har du noen spørsmål om Mage-tarmforbundet eller andre ting, så ikke nøl med å ta kontakt.

 

 

Inger-Lise Vidhammer

Foreldrerepresentant

E-post: foreldrerepresentant@magetarm.no

 

Reisebrev fra mamma Lotte

Mage-tarmforbundet fikk reisebrev fra mamma Lotte, etter at hele familien hadde deltatt på sin første familiesamling. Les her

Podcasten SHIT HAPPENS
Fra Crohnshelvete til Crohnsglede

Episode 9: Om å være mamma til et barn med fordøyelsessykdom

Møt Ida Vindstad som driver bloggen «Crohnsglede» og Instagramkontoen med samme navn. Ida har kronisk inflammatorisk tarmsykdom; Morbus Crohn.

Nå har hun i samarbeid med Takeda startet Podcastserien Shit happens hvor hun åpent deler sin sterke historie om seg og sykdommen sin og - ikke minst - hvordan hun til tross for den klarer å leve et lykkelig liv.

I episode 9 får Ida besøk av Christina som er mamma til et barn med en sjelden og alvorlig fordøyelsessykdom. Kristian har en løvemamma - uten tvil!  

Hun deler raust av sin kunnskap som mamma til Kristian som har vært syk i 8 år. Hun forteller hans og deres families historie på en unik måte. For sykdom rammer ikke bare den syke, hele familien rammes. 

Hør episoden her. 

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte Mage-tarmforbundet og vårt arbeid til å melde seg inn i vår organisasjon. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Bli medlem