Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Vil du bli frivillig?

Send oss en e-post dersom du ønsker å være frivillig i Mage-tarmforbundet. Foto: Pexels
Send oss en e-post dersom du ønsker å være frivillig i Mage-tarmforbundet. Foto: Pexels

Mage-tarmforbundet er en frivillig organisasjon, noe som betyr at vi med mage-tarmsykdommer jobber sammen for å hjelpe hverandre. Selv om vi har en administrasjon, er vi helt avhengige av frivillige for å holde hjulene i gang, ikke minst ute i distriktene.

Et verv eller en oppgave hos oss kan være fint å ha på CV-en. Vi minner om at også pårørende av personer med mage-tarmsykdommer er velkommen som frivillige hos oss.

I tillegg til styreverv både lokalt og nasjonalt, har vi flere grupper:

  • Ungdom og unge voksne
  • Foreldreutvalget
  • Voksengruppa

Vi har også diagnoseutvalg, der du kan komme med anbefalinger for vårt arbeid, sammen med andre som har din diagnose.

I tillegg kan man være engasjert som frivillig likeperson for Mage-tarmforbundet. En likeperson er en person som selv har en sykdom eller er pårørende, og som fungerer som en støtteperson for andre i samme situasjon. En likeperson har et bearbeidet forhold til egne erfaringer. En likeperson skal ikke gi medisinske råd, men kan være nyttig å snakke med om temaer som utrygghet og angst for fremtiden, skam, sorg og frustrasjon, framtidshåp, kunnskapskilder, mental bearbeiding og lignende.

Dersom du vil bidra med dine erfaringer og observasjoner gjennom å skrive blogginnlegg, er du velkommen til det. Vi trenger også personer som kan tenke seg å skrive søknader til for eksempel Stiftelsen Dam.

Å være frivillig i Mage-tarmforbundet er en unik mulighet til å lære mye, bruke sin erfaring og sette sitt preg på vår organisasjon. Det stilles ingen formelle kvalifikasjonskrav til våre frivillige utover at du ønsker å bidra og gjøre hverdagen lettere for andre i samme situasjon. Vi kan by på mye moro og et givende arbeid!

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å bidra!

E-post: orgsekr@magetarm.no

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte Mage-tarmforbundet og vårt arbeid til å melde seg inn i vår organisasjon. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Bli medlem