Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Nyhetsartikkel

Vi inviterer til digitalt medlemstreff med erfaringsutveksling

Vi inviterer til digitalt medlemstreff med erfaringsutveksling

Ønsker du å utveksle erfaringer med andre i samme situasjon som deg?

Publisert: 01.12.2022

Har du eller ditt barn en mage-tarmsykdom og et behov for å utveksle erfaringer med andre i samme situasjon? Lurer du på hvilke opplevelser andre har når det gjelder helsevesen, behandling, ernæring, skole og sosialt samliv?

Mage-tarmforbundet inviterer til digitalt medlemstreff med erfaringsutveksling den 27. februar klokken 19:30-21:00, via den digitale løsningen Zoom.

Målet med de digitale treffene er at flere skal oppleve mestring gjennom erfaringsutveksling. Alle besitter verdifull erfaring som andre kan nyte godt av. Hver sykdomshistorie er unik, men det finnes også mange fellesnevnere. Ved å dele erfaringer og opplevelser vil man ikke bare kunne hjelpe andre, men også oppleve egen mestringsfølelse. Vi håper du har lyst til å delta!

På møtet vil alle deltakere bli inndelt i grupper og satt i et eget digitalt grupperom. Gruppene får utdelt noen diskusjonstemaer som de kan ta utgangspunkt i når de skal utveksle erfaringer. Deltakerne kan også fritt ta opp andre temaer i gruppen. Vi ønsker å dele deltakerne inn i grupper basert på diagnoser slik at dere får prate med andre som har lignende utfordringer. Det er imidlertid helt valgfritt å oppgi diagnose, og de som ikke oppgir dette blir plassert i en tilfeldig gruppe. Vi ønsker også å lage en egen gruppe for foreldre som har barn med en mage-tarmsykdom. Huk i så fall av for dette i påmeldingsskjemaet.

På det digitale møtet vil Mage-tarmforbundet også stille med våre egne skolerte likepersoner som står klare til å lytte og utveksle erfaringer.

Møtet er kun for medlemmer av Mage-tarmforbundet. Det er gratis for våre medlemmer å delta. Er du ikke medlem kan du melde deg inn på www.magetarm.no.

Påmeldingsfrist er torsdag 23. februar. Du vil få tilsendt link til møtet dagen før arrangementet. Påmelding gjøres via dette skjemaet.

Nyheter

 • Bli med på digitalt foredrag «IBD og betydningen av å være i bevegelse»

  Mage-tarmforbundet inviterer til digitalt foredrag for våre medlemmer mandag 11. mars klokken 19:30-

  Les mer
 • Bli med på digitalt foredrag "Vitamin D og inflammatorisk tarmsykdom"

  Mage-tarmforbundet inviterer til digitalt foredrag for våre medlemmer tirsdag 27. februar klokken 19

  Les mer
 • Invitasjon til likepersonkurs

  Har du en fordøyelsessykdom eller er du pårørende? Har du et bearbeidet forhold til egne erfarin

  Les mer
Se alle nyheter

Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte Mage-tarmforbundet og vårt arbeid til å melde seg inn i vår organisasjon. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Bli medlem