Du er nå logget inn!

Min side login

www.lmfnorge.no

Om du er betalende medlem og har registrert din e-postadresse hos LMF kan du logge deg inn i innloggingsbildet under.

Ønsker du å registere eller endre din e-post, kan du klikke her.

Ved første gang innlogging eller ved glemt passord trykk på knappen passord.


Meny Min side

Vil du bli frivillig?

Send oss en e-post dersom du ønsker å være frivillig i LMF. Foto: Pexels
Send oss en e-post dersom du ønsker å være frivillig i LMF. Foto: Pexels

Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer er en frivillig organisasjon, noe som betyr at vi med mage-tarmsykdommer jobber sammen for å hjelpe hverandre. Selv om vi har en administrasjon, er vi helt avhengige av frivillige for å holde hjulene i gang, ikke minst ute i distriktene.

Et verv eller en oppgave hos oss kan være fint å ha på CV-en. Vi minner om at også pårørende av personer med mage-tarmsykdommer er velkommen som frivillige hos oss.

I tillegg til styreverv både lokalt og nasjonalt, har vi flere grupper:

  • Ungdom og unge voksne
  • Foreldreutvalget
  • Voksengruppa

Vi har også diagnoseutvalg, der du kan komme med anbefalinger for vårt arbeid, sammen med andre som har din diagnose.

I tillegg kan man være engasjert som frivillig likeperson for LMF. En likeperson er en person som selv har en sykdom eller er pårørende, og som fungerer som en støtteperson for andre i samme situasjon. En likeperson har et bearbeidet forhold til egne erfaringer. En likeperson skal ikke gi medisinske råd, men kan være nyttig å snakke med om temaer som utrygghet og angst for fremtiden, skam, sorg og frustrasjon, framtidshåp, kunnskapskilder, mental bearbeiding og lignende.

Dersom du vil bidra med dine erfaringer og observasjoner gjennom å skrive blogginnlegg, er du velkommen til det. Vi trenger også personer som kan tenke seg å skrive søknader til for eksempel Stiftelsen Dam.

Å være frivillig i LMF er en unik mulighet til å lære mye, bruke sin erfaring og sette sitt preg på vår organisasjon. Det stilles ingen formelle kvalifikasjonskrav til våre frivillige utover at du ønsker å bidra og gjøre hverdagen lettere for andre i samme situasjon. Vi kan by på mye moro og et givende arbeid!

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å bidra!

E-post: orgsekr@lmfnorge.no

Arkiv Nyheter

Arkiv Blogg


Sterkere sammen! Vi ønsker å oppfordre alle som leser dette og som ønsker å støtte LMF og vårt arbeid til å melde seg inn i vår forening. Jo flere vi er, jo sterkere stemme får vi!

Her kan du melde deg inn i LMF